3 Redenen om Ripple te kopen

Wil jij graag mee profiteren van de stijgende koersen in de cryptocurrency markt? Dan zijn hier 3 redenen om vandaag nog in te stappen in Ripple.

 

#1 Niet gedecentraliseerd

Anders dan veel andere cryptocurrencies, waaronder de Bitcoin en Ethereum, is de Ripple niet gedecentraliseerd. Sterker nog: banken maken dankbaar gebruik van de technologie achter Ripple. Het betalingsprotocol wordt intussen al door meer dan 15 internationale grootbanken gebruikt.

 

#2 Technologie

Net als bij andere cryptocurrencies, speelt de onderliggende technologie een belangrijke rol. Die technologie is bij Ripple zo goed ontwikkeld, dat je zeker mag zijn van succes. Banken en bedrijven doen hun best zich aan te sluiten bij Ripple, omdat betalingen en transacties met Ripple sneller en vlekkelozer kunnen verlopen.

 

#3 Aziatische markt

Tot slot is er een enorme interesse vanuit Aziƫ. Aziatische bedrijven en banken tasten op dit moment de mogelijkheden af om Ripple in te gaan zetten in hun betalingsverkeer. En aangezien de Aziatische markt een zeer groot aandeel heeft in de wereldeconomie (en banken in Japan al over zijn gestapt op Ripple) zijn de verwachtingen zeer hoog gespannen.

 

Ripple kopen via Litebit.eu

Wil jij de boot niet missen en ook profiteren van de enorme groei van Ripple? Maak dan vandaag nog een account aan via Litebit.eu en lees hier hoe je Ripple kunt kopen.