5 Redenen waarom de Ripple-prijs zal gaan stijgen

De prijs van XRP (de cryptovaluta van Ripple) is eind december 2017 hoger dan aan het begin van die maand.

December was een belangrijke maand voor Ripple. Tussen 12 en 13 december steeg de Ripple maar liefst metr 84% en in de dagen die volgden, groeide de munt alleen maar meer. Op 21 december bereikte de Ripple een waarde van $1.37 per Ripple. Begin december was dat slechts $ 0,24.

 

Het mag duidelijk zijn dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Welke 5 redenen worden er gegeven voor de stijgende prijzen van Ripple?

 

1 Algemene trend: stijgende lijn van altcoins

Niet alleen Ripple, maar ook veel andere altcoins laten stijgende lijnen zien. Dogecoin is terug van weg geweest, Dash en Steemit doen het erg goed. Kortom, de cryptomarkt trekt vooral investeerders aan die goedkope crypto’s willen kopen.

 

2 Aziƫ

Met name in de Aziatische markt is er momenteel veel oog voor Ripple. Japanse en Zuid-Koreaanse banken doen tal van tests om te bekijken of Ripple iets voor hen kan zijn.

 

3 Samenwerkingen

Ripple gaat vaker en vaker de samenwerking aan met grote partijen. Er zijn al 75 grote commerciƫle bedrijven aangesloten bij Ripple en ook 15 van de 50 grootste banken doen mee met de cryptomunt.

 

4 Technologie

Een belangrijke reden voor de groei van Ripple is dat de technologie wordt ondersteund. Er is veel vertrouwen in de Ripple.

 

5 Coinbase

Met het oog op de handel in cryptomunten kan het wel eens heel belangrijk gaan worden als Ripple wordt aangesloten bij Coinbase, een van de grootste websites op het gebied van altcoins. Eenmaal aangesloten op Coinbase, kunnen veel meer mensen Ripples kopen en dat zal de waarde aanzienlijk doen stijgen.